Micro-pigmentatie

Capillaire micro-pigmentatie: een revolutionaire oplossing
voor haaruitval!

 

Studies hebben aangetoond dat 42% van de mannen en vrouwen wordt getroffen door matig tot ernstig haarverlies. Haarverlies, ook bekend als kaalheid, is vaak van "androgene" genetische oorsprong. Hoewel het vaker voorkomt dat haarverlies met de leeftijd toeneemt, kan het eerder in het leven van sommige mensen voorkomen.

De micro-pigmentatie, ook wel 'haar simulatie' genoemd, is de snelste methode om haaruitval te verhelpen. Het herstelt de verzonken lijnen, camoufleert de kalende schedel met het resterende haar en verbergt de littekens. Het proces wordt gedaan door middel van micro-naalden die worden gebruikt om een ​​pigment in de hoofdhuid te tatoeëren. Het geeft een uiterlijk van natuurlijke haarzakjes en verbetert de dichtheid van dunner wordende haargebieden.

Een micro-pigmentatie sessie duurt gemiddeld 3 tot 5 uur, maar de extra sessies nemen veel minder tijd in beslag.

Pijn en bijwerkingen

De pijn is over het algemeen aanvaardbaar naarmate de sessie vordert en blijft aanzienlijk minder dan een gewone tatoeage of een haartransplantatie. Het is beter om je te concentreren op de voordelen van de behandeling dan op het lichte ongemak dat je voelt. Als de patiënt de pijn echter niet kan overwinnen, bestaat er Emla zalf, onder voorschrift van uw arts om de hoofdhuid te verdoven.

Micro-pigmentatie heeft weinig bijwerkingen, zie geen. De hoofdhuid zal na de procedure licht rood en gezwollen zijn en de pigmenten donkerder, maar deze zal vervagen wanneer de huid begint te helen. Patiënten kunnen de dag na de procedure hun activiteiten hervatten.

uitslagen

De resultaten van de micro-pigmentatie zijn afhankelijk van de patiënt en van de huid tot de andere. De vaardigheden van de beoefenaar zijn ook erg belangrijk.

De behandelingen leveren uitstekende resultaten op in kwaliteit en realisme.