fbpx

Permanente make-up

“Schoonheid van binnenuit laten uitstralen is een kunst”

Permanente make-up is dé oplossing voor hen die een perfect uiterlijk willen behouden gedurende de ganse dag.
Gedaan met uren in de badkamer te verliezen voor de spiegel, fortuinen aan cosmetica te spenderen zonder goed te weten hoe ze te gaan gebruiken.
Indien je zweet, weent of lacht, op vakantie of tijdens het sporten, alles blijft goed op zijn plaats zitten, zonder uitlopers!

Permanente make-up ook wel dermatografie, micro-pigmentatie, cosmetische tatoeage genoemd. Dit is een cosmetische handeling die het principe van tatoeage gebruikt, met een ander doel.
De belangrijkste verschillende liggen in het soort pigment, diepte en levensduur.

Permanente make-up wordt toegepast met een elektrische pen waarin een steriele naaldmodule wordt geplaatst. Een natuurlijk- en huidvriendelijk pigment wordt in de lederhuid introduceert om bepaalde onderdelen van het gelaat te verfraaien, zoals wenkbrauwen, ogen en lippen. In vergelijking met gewone make-up, blijft permanente make-up min. 1 tot 5 jaar, maar vervaagd wel in de tijd! Een oplossing voor veel vrouwen.

Permanente make-up heeft ook als doel om asymmetrische gezichtsuitdrukkingen te verbeteren.
Permanente make-up is een opmerkelijke verfraaiing van het uiterlijk.
Een praktisch alternatief waaraan je dagelijks heel wat plezier zal aan beleven.

Ogen
Eyeliner & kajal, wimper intensifiëren, contrast creëren om uw ogen beter te laten uitkomen zal voor zorgen dat uw ogen meer uitstralen. Dit met een liftend effect, aangepast aan de vorm- en grote van uw ogen.
De keuze van een eyeliner, met of zonder kajal, hangt vooral af van de situatie van de oogleden.. Ook voor het bepalen van de dikte van de lijnen.

Lippen
Er zijn verschillende mogelijkheden om lippen te accentueren. De keuze om uw lippen visueel groter te laten lijken, bestaat niet uit een donker contour te zetten dat zorgt dat uw lippen kleiner tonen. Kleur moet aangepast worden aan de volume van de lippen. Fijne lippen kunnen iets groter gemaakt worden door een kleur te gaan gebruiken die gelijk is aan uw natuurlijke lipkleur. Op die manier boost wil wordt niet perse uitgevoerd met een zichtbare kleur maar in de kleur van de lippen om ze natuurlijk voller te maken. Een ‘ Gloss ‘ effect is meestaal het mooiste. Van situatie tot situatie wordt aangepast. Het mooist is het kiezen voor wat uw lippen echt nodig hebben.
Kies nooit voor te donkere kleuren. Kleur wordt grauw na verloop van tijd.
Heel wat mensen hebben het verkeerd voor en denken dat bij het toepassen van een donker kleur, lippen groter lijken. Mis! Tip, licht = volume.

Tepelhof hertekenen
Nagevolg van een mammectomie, al dan niet bij een borstreconstructie, kan een gelijkaardig tepelhof gecreëerd worden dmv permanente make-up om uw borst esthetisch aanvaardbaar te maken en uw vrouwelijkheid te behouden. Tijdens een consultation zal uw specialiste meer uitleg geven.

Permanente make-up verwijderen
Heb je ook eens een permanente make-up laten zetten waarvan de kleur te donker, grijs of orange sporen liet na enige tijd. Dan word je bij Glowin’k goed ingelicht hoe zij dit kan verbeterd of laten verwijderen. Uw specialiste bezit over de nodige ‘know how’ om deze te laten corrigeren. Desnoods wordt je doorverwezen naar een lasercenter.